Stoican: ”Faptul că marchează îi dă moral lui Țucudean. Îmi place să câștig”



03 февраля 2014

 

**VIDEO** Stoican: ”Faptul că marchează îi dă moral lui Țucudean. Îmi place să câștig”

Flavius Stoican s-a declarat extrem de mulțumit de jocul elevilor săi și de rezultatul partidei cu Guangzhou Evergrande, echipă antrenată de italianul Marcelo Lippi.

„A fost o partidă amicală, până la urmă, important este că am dat dovadă de atitudine. Îmi place să câștig, chiar dacă e o partidă amicală. Am întâlnit o echipă destul de bună, care pasează, cu jucători buni. Important e că am obținut o victorie importantă”, a declarat antenorul lui Dinamo la finalul partidei.

Stoican nu face diferențe între noii jucători și spune că e mulțumit de cum se pregătesc toate noile achiziții.

„Este îmbucurător că marchează Țucudean, asta îi dă moral. Poate vor fi meciuri în care nu va marca, important este să joace, să se demarce, sigur că așa va veni și golul.

Îmi doresc să arătăm bine când începe campionatul, să fim în formă, să dominăm adversarii, să avem posesie bună, eu sper că o să reușim.

Noii veniți sunt jucători importanți, nu fac diferență între unul sau altul. E vorba și de ce arată în teren, și de cum se pregătesc la antrenamente, dar în general sunt mulțumit de toți, pentru că au răspuns așa cum îmi doresc eu la pregătire. Desigur, mai e mult de lucrat, de pus la punct, dar până începe campionatul, sperăm să fim în formă sportivă maximă.

Lucrăm la fiecare antrenament situații din timpul unui meci, faze, încercăm să le punem în practică, acum să vedem dacă vom reuși și în meciurile oficiale”, a mai declarat Flavius Stoican, la microfonul Digi Sport.

Cât despre faptul că l-a învins pe fostul campion mondial Marcelo Lippi, Stoican susține că doar apropierea celebrului italian l-a făcut fericit.

„Pentru mine, doar faptul că l-am văzut pe Lippi aproape de mine este un lucru enorm. A fost, este și va fi un antrenor uriaș”, a mai spus tehnicianul „câinilor roșii”.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑