Adlan Şişhanov: «Transferul a fost reuşit»



/><br /><p>Preşedintele «Daciei» Adlan Şişhanov şi-a spus impresiile după victoria echipei sale împotriva lui «Milsami» cu scorul de 1:0.</p>  <p><strong class=- Adlan, «Dacia» a marcat jucând în inferioritate numerică, echipei îi este mai uşor să evolueze în 10 oameni?

- Nu ne este mai uşor, având un jucător mai puţin pe teren. Am rămas în inferioritate numerică...păi ce să spui celui mic? Bejan este un fotbalist talentat, dar încă prea tânăr. Nu am văzut ce motiv clar a dus la acordarea celui de-al doilea cartonaş galben, dar nu vreau să comentez acest moment. Am rămas în inferioritate numerică, dar am mers mai departe şi am învins. Până la urmă, transferul a fost reuşit. Cred că băieţii au avut o evoluţie foarte bună.

- Când a fost eliminat jucătorul vostru, nu v-aţi gândit că s-ar putea să nu câştigaţi astăzi?

- Am fost sigur că băieţii vor lupta până în ultimle secunde pentru victorie, în ciuda tuturor greutăţilor. «Dacia» a petrecut practic toată perioada de pregătire pe terenuri naturale, fără a trece pe terenuri artificiale, deaceea a fost pregătită de un meci dificil. Ştiam că jucătorii noştri trebuie să fie mai rezistenţi decât adversarii.

- Vor fi prime?

- Trei puncte. Primele le oferă Federaţia de fotbal a Moldovei la finalul campionatului sub formă de medalii. Voi intra la vestiare, îi voi felicita pe băieţi şi le voi spune ca şi în următorul meci să obţină trei puncte.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑