Andrejs Kovalevs: «Datorită unui asemena debut, sper ca adaptarea să fie mai rapidă»



/><br /><p>Letonul Andrejs Kovalevs a avut nevoie de 10 minute pentru ca în meciul său de debut să înscrie unicul gol al meciului. După meciul împotriva lui «Milsami», noua achiziţie a «Daciei» a vorbit despre golul marcat, procesul de adaptare, cartonaşul roşu, dar în general despre victoria atât de importantă a «dacilor».</p>  <p>- A fost un meci foarte dificil. Încă şi acea eliminare. Ne-am apărat cum am putut, am reuşit un contraatac şi am marcat. Important era să obţinem victoria. Desigur că mi-am dorit să înscriu la meciul meu de debut şi sunt bucuros că am reuşit.</p>  <p><strong class=- Cum comentezi eliminarea coechiperului?

- După părerea mea, la aşa faze nu se acordă cartonaşul galben. Avea deja un avertisment,deaceea putea să fie oprit meciul şi să fie o avertizare verbală. Nu trebuia să fie eliminare.

- Cum crezi, cât de rapid vei reuşi să te adaptezi în noua echipă?

- Datorită unui asemena debut, sper ca adaptarea să fie mai uşoară. Avem o echipă superbă. Toţi băieţii sunt sociabili, vorbesc în limba rusă, deaceea nu cred că vor interveni probleme cu adaptarea.

- Înainte de a intra pe teren, ce ţi-a spus antrenorul?

- Mi-a cerut să joc disciplinat, pe spaţii cât mai mici. Trebuia să nu pierdem, dar mi-a spus să merg şi pe cartea contraatacului. În ciuda tuturor greutăţilor, aveam nevoie de victorie.

- Singur cum simţi, cam la ce procentaj eşti pregătit de campionat? Antrenorii spun că nu eşli pregătit sută la sută.

- Dacă aşa spun înseamnă că aşa şi este. Ei ştiu mai bine.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑