Ai noştri la naţionale



/><br /><p>Marţi, 5 martie, vor avea loc câteva meciuri amicale cu participarea primei reprezentative şi a naţionalei de tineret a Moldovei. Trei fotbalişti de la «Dacia» au fost convocaţi pentru participarea în cadrul acestor partide.</p>  <p><strong class=05.03.14: Andorra - Moldova (Începutul - 20:00)

Antrenorul principal al naţionalei Moldovei, Ion Caras, a convocat pentru meciul amical 20 de fotbalişti, printre care se se află fundaşul central al «Daciei», Veaceslav Posmac, pentru care confruntarea împotriva Andorrei poate constitui al 5-lea meci în tricoul primei reprezentative a ţării. Reamintim, că în lotul lărgit a fost convocat şi Maxim Mihaliov, dar şi de această dată tehnicianul naţionalei a renunţat la serviciile mijlocaşului.

05.03.14: Moldova U-21 - Azerbaidjan U-21 (Începutul - 15:00)

În aceeaşi zi naţionala de tineret a Moldovei va juca cu reprezentativa similară din Azerbaidjan pe stadionul CS «Sheriff». Antrenorul «tineretului» l-a convocat pentru această partidă pe fundaşul «dacilor» Vasile Jardan, care în precedentul weekend s-a remarcat cu o pasă decisivă în meciul cu «Milsami» (1:0).

05.03.14: Macedonia - Letonia (Începutul - 20:00)

Mijlocaşul Andrejs Kovalevs, care a venit la «Dacia» în această iarnă, a fost convocat la reprezentativa Letoniei, care va disputa un meci amical în compania Macedoniei, la Skopje. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a debutat cu gol la naţionala ţării sale în anul 2010 şi a evoluat în 5 partide pentru selecţionata baltică. În precedentul weekend Kovalevs a debutat cu gol pentru «Dacia» în întâlnirea cu «Milsami», unde s-a remarcat cu reuşita care a adus «lupilor galbeni» o victorie la limită.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑