Buni cu probleme de greutate! 3 jucători consideraţi supraponderali, la primele lor goluri din sezonul Ligii 1



 

Buni cu probleme de greutate! **VIDEO** 3 jucători consideraţi supraponderali, la primele lor goluri din sezonul Ligii 1

Ce au în comun Eric de Oliveira, Fwayo Tembo şi Ianis Zicu? Fanii, conducătorii şi jurnaliştii din România au subliniat în ultimii ani faptul că aceştia au probleme cu atingerea greutăţii optime pentru un fotbalist, dar fiecare dintre ei a marcat câte un gol special în etapa a 19-a a Ligii 1. Pentru toţi a fost reuşita inaugurală a sezonului!

1. Eric De Oliveira (Pandurii) a contribuit la victoria de pe terenul CFR-ului (4-0), reuşind un gol şi o pasă decisivă în repriza secundă. Reuşita sa din minutul 82 a fost precedată de un henţ nesemnalizat, dar execuţia a fost ireproşabilă: şut din drop din marginea careului, plasat la colţul scurt. A fost primul gol în Liga 1 în acest sezon pentru Eric.

2. Fwayo Tembo (Astra) a salvat un punct pentru Astra în deplasarea de la FC Braşov (1-1), unde a egalat în minutul 80 cu unul dintre cele mai frumoase goluri ale etapei, dacă nu chiar cu cea mai frumoasă execuţie. A şutat puternic, din afara careului, din alergare, iar Iacob nu s-a putut opune, astfel că zambianul a marcat şi el primul său gol stagional.

3. Ianis Zicu (ASA Târgu Mureş) a marcat pentru 2-0 în partida câştigată în faţa Ceahlăului (3-0), fiind pentru prima dată în acest sezon când fostul dinamovist şi rapidist marchează în acest sezon. El a reluat simplu în plasă şi a prelungit seria invincibilă a ardelenilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑