Carlos Tevez, decisiv pentru Juve. Performanţă pe care numai Pirlo a mai reuşit-o în ultimii 3 ani



 

**VIDEO** Carlos Tevez, decisiv pentru Juve. Performanţă pe care numai Pirlo a mai reuşit-o în ultimii 3 ani

VIDEO. Roma - Juventus 1-1. "Bătrâna Doamnă" a rămas favorită la titlu după egalul de pe Olimpico, păstrându-şi avansul considerabil (9 puncte) faţă de principala urmăritoare.

Carlos Tevez a marcat singurul gol al piemontezilor şi a demonstrat încă o dată că este cel mai important om de gol al liderului: a ajuns la cota 15 în acest sezon de Serie A, dintre care 5 au venit în meciurile din deplasare.

Reuşita golgheterului din Italia a fost una specială. O lovitură liberă de la 22 de metri executată fără cusur. Argentinianul de 31 de ani a devenit astfel primul jucător, de la Alessandro Del Piero, în afară de Andrea Pirlo, care înscrie prin acest procedeu, în campionat. Fostul atacant al "bianconerilor" o făcuse ultima oară cu aproape trei ani în urmă (11.04-2012).

Mijlocaşul italian a rămas specialistul după plecarea lui "Il Pinturicchio": ultimele 10 goluri reuşite din asemenea faze fixe îî aparţineau jucătorului care s-a accidentat în turul optimilor UEFA Champions League, cu Borussia Dortmund.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑