Cristiano Ronaldo a spulberat recordurile în meciul 100 din UCL! Gol în 11 meciuri consecutive



 

**VIDEO** Cristiano Ronaldo a spulberat recordurile în meciul 100 din UCL! Gol în 11 meciuri consecutive

Cristiano Ronaldo a jucat miercuri seară, 2 aprilie, meciul său cu numărul 100 în UEFA Champions League (VIDEO).

În partida sa aniversară, lusitanul a înscris golul 3 al lui Real Madrid, în minutul 57, devenind doar al treilea fotbalist care marchează în meciul său cu numărul 100 în cea mai importantă competiție intercluburi, după Thierry Henry și Zlatan Ibrahimovic.

Astfel, portughezul a ajuns la 11 meciuri consecutive cu gol marcat - atât la club, cât și la echipa națională -, depășind cea mai bună performanță reușită de rivalul său „de moarte”, Lionel Messi, care nu a reușit niciodată mai mult de zece meciuri consecutive cu gol marcat (în perioada 20 octombrie-24 noiembrie 2010).

CR7 l-a egalat, astfel, pe Radamel Falcao, care a reușit, la rândul său, 11 meciuri consecutive cu gol marcat, în perioada august-octombrie 2012.

Cu golul marcat în meciul cu Borussia, Cristiano Ronaldo îl egalează pe Lionel Messi pe locul 1 în topul golurilor marcate în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League (31).

Cristiano Ronaldo a ajuns la 14 goluri (în opt meciuri) în fruntea clasamentului golgheterilor din UCL în acest sezon, egalând recordul competiției, deținut de Lionel Messi (2011-2012), Ruud Van Nistelrooy (2002-2003) și Jose Altafini (1962-1963).

În total, starul „galacticilor” are 64 de goluri marcate în UEFA Champions League (15 la Manchester United, în 52 de meciuri, și 49 la Real Madrid, în 48 de meciuri), fiind pe locul trei în clasamentul all-time al competiției, după Raul (71) și Leo Messi (67).

Totodată, Cristiano l-a egalat pe Alfredo Di Stefano (49 de goluri), ca al doilea cel mai bun marcator al lui Real Madrid în Champions League, după Raul (66). 

Vezi mai jos golul marcat de Cristiano Ronaldo în meciul cu Borussia:

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑