Bilinski dă vina pe ghinion pentru ratări: "Poate că ne dorim prea mult"



 

**VIDEO** Bilinski dă vina pe ghinion pentru ratări:

VIDEO Dinamo - FC Botoșani 0-0. Dinamo a scăpat șansa revenirii la meciul cu FC Botoșani, iar remiza albă de vineri seară este prima din ultimele 4 luni pentru "câinii roșii".

Nici măcar golgheterul echipei, Kamil Bilinski (11 goluri în 23 de etape) nu a reușit să marcheze, la cea mai mare ocazie a partidei.

Proaspăt câștigător al concursului "Fotbalistul lunii" în martie, polonezul în vârstă de 27 de ani a trimis în bară și a fost blocat în două rânduri de portarul Curileac, în aceeași fază. În ultimele minute a avut și o execuție interesantă, dar a fost blocat tot de goalkeeper-ul oaspeților.

"Am vrut să câștigăm, dar am luat doar un punct și nu e deloc o situație bună. Am jucat acasă și trebuia să câștigăm, dar norocul nu a fost cu noi. Eu nu am avut noroc, altă dată aș fi putut marca. Cred că doar ghinionul nostru a făcut ca Botoșani să plece cu un punct.", a spus Kamil Bilinski, la finalul meciului Dinamo - FC Botoșani 0-0.

"E o situație grea, dar ce să facem? Jucăm, încercăm să dăm tot ce putem. Trebuie să încercăm să ne îmbunătățim jocul și sperăm ca pe viitor să fie mai bine. Poate că ne dorim prea mult și aici e o problemă. Sper ca în meciurile viitoare să fie mai bine și să urcăm.", a adăugat cel mai bun marcator al lui Dinamo în acest sezon.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑