Niculescu și Dulgheru, eliminate la Madrid. ”Am avut ghinion. Nu s-a lipit nimic”



 

**VIDEO** Niculescu și Dulgheru, eliminate la Madrid. ”Am avut ghinion. Nu s-a lipit nimic”

Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru au fost eliminate la Madrid. Numărul 61 mondial a ratat şansa de a ajunge pe tabloul principal, după eşecul în faţa Marinei Erakovic, iar Dulgheru a abandonat în partida cu Ana Ivanovic.

 

Pentru Monica Niculescu, aventura în turneul de simplu de la Madrid s-a încheiat încă din calificări. Românca de pe locul 61 mondial a fost lipsită de noroc în partida cu Marina Erakovic. După ce a pierdut primul set, neo-zeelandeza de pe locul 82 WTA a revenit incredibil în setul al doilea, în care a salvat două mingi de meci şi apoi s-a impus în decisiv, cu 6-3.

„Nu s-a lipit nimic de mine. Ghinion, nu știu, a servit și bine, a fost mai inspirată, nu știu exact. Dacă luam măcar un moment important, eu cred că puteam s-o bat, sincer.

Acum urmează dublu aici și apoi mă duc la Roma, după aia puțin acasă și apoi Roland Garros. Începe, începe treaba după aia”, a declarat Monica Niculescu pentru Digi Sport.

Şi Alexandra Dulgheru a fost victima unui scenariu asemănător, în partida cu a şaptea jucătoare a lumii, Ana Ivanovic. După ce a câştigat detaşat setul inagural cu 6-2, românca a cedat în tie-break actul secund şi a fost nevoită să abandoneze la 0-4 în decisiv.

„Am vorbit și cu Alex, era mulțumită de cum a jucat, dar tot așa, a zis că aici e altitudine... Servea bine, n-avea cum să controleze, ca și mine. Îmi doream mult să joc cu ea și nu-mi dădea voie, că dădea as sau tușă și cum să controlezi?”, a mai spus Monica Niculescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑