Este oficial! Echipa Caterham din Formula 1 a fost vândută



FOTO: kanyetothe.com

Este oficial! Echipa din Formula 1 Caterham a fost vândută! Preşedintele Tony Fernandes a confirmat vânzarea echipei Caterham către un grup de investitori din Elveţia şi Orientul Mijlociu. 

Caterham a confirmat speculaţiile apărute recent în presa internaţională cu privire la intenţia proprietarului Tony Fernades de a vinde echipa de Formula 1.

Potrivit unui comunicat de presă, omul de afaceri din Malaezia a vândut integral echipa de Formula 1 Caterham unor investitori din Elveţia şi Orientul Mijlocul, însă identitatea acestora nu a fost dezvăluită.

Potrivit înţelegerii dintre cele două părţi, Caterham îşi va păstra numele. În acelaşi timp, Caterham a anunţat şi o restructurare a departamentului tehnic. Colin Kolles, fostul şef al echipelor Spyker, Force India şi HRT a devenit consilierul echipei, în timp ce Christijan Albers, fost pilot Spyker în sezonul 2007 al Formulei 1, va fi şeful echipei şi va fi ajutat în funcţie de Manfredi Ravetto, care în trecut a fost şef de afaceri externe la HRT.

Caterham ocupă locul 11 în clasamentul constructorilor şi nu a acumulat niciun punct de când evoluează în Formula 1. Echipa britanică are ca obiectiv să încheie sezonul pe locul 10, care ar genera venituri importante din drepturile comerciale ale Formulei 1.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑