Dacia Chisinau, fara antrenor, dupa meciul pierdut in fata celor de la Milsami. Dejan Vukicevic si-a prezentat demisia




Dacia Chisinau a ramas fara antrenor dupa meciul de ieri, pierdut in fata celor de la Milsami. Imediat dupa partida, tehnicianul lupilor galbeni, muntenegreanul Dejan Vukicevic si-a prezentat demisia. Duminica, Dacia va avea un meci de foc in fata liderului Sheriff, partida care va gasi echipa fara antrenor principal.

 

Dejan VUKICEVIC, FOST ANTRENOR DACIA: “ Sunt bucuros că am lucrat la o aşa echipă ca Dacia, dar acesta a fost ultimul meu meci pe banca tehnică a Daciei. A fost foarte bine aici, mulţumesc conducătorilor, dar există o presiune, o presiune enormă. Jucătorii joacă şi se gândesc ce va fi dacă vor pierde, dar nu se gîndesc cum să facă ceva bine, se tem să joace. Conducătorii cred că cu o aşa echipă te poţi bate la titlu, însă eu cred că nu putem.

 

Demisia lui Vukicevic vine dupa infrangerea la scor a Daciei, 0 la 3 cu Milsami. Acum conducatorii lupilor galbeni sunt disperati, deoarece duminica pentru Dacia urmeaza derby-ul cu Sheriff Tiraspol. Vice-presedintele clubului, Ruslan Kmit a declarat pentru ProTV ca pana la partida cu Sheriff, Dacia nu va avea un nou antrenor. De echipa acum se ocupa antrenorul secund  Veaceslav Semionov. Un nou tehnician ar putea veni la Dacia dupa pauza de saptamana viitoare cand se vor disputa meciurile echipelor nationale. Intre timp cea care i-a provocat demisia lui Vukicevic, Milsami se descurca de minune in ultimele etape. Orheienii au reusit a treia victorie la rand si a urcat pe podium in detrimentul Daciei. Pentru vulturi ieri au marcat  Monday, Cristi Bud si Cornel Gheti.

 

In continuare lider in Divizia Nationala este Sheriff Tiraspol, cea care, tot ieri, a invins-o cu 4 la 0 pe Saxan. Vadim Paireli, Ricardinho, Radu Gansari si Juninho Potiguar au fost autorii golurilor.

 

Surpriza etapei a reusit-o ieri Fc Academia care a batut-o cu 1 la 0 pe Zimbru, chiar pe terenul acesteia. Formatia pregatita de Vladimir Vusatii s-a impus gratie golului marcat de Mihai Turcan din penalty. La randul lor zimbrii au avut si ei parte de un penalty, care insa l-au ratat.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: dacia chisinau, antrenor, demisie,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑