Pintilii: "O victorie cu Irlanda de Nord ne asigură calificarea în proporție de 70% la Euro 2016"



 

**VIDEO** Pintilii:

Învins de Irlanda de Nord în urmă cu 20 de ani, Anghel Iordanescu va avea o misiune dificilă și în preliminariile Campionatului European.

Nu poate conta la disputa de pe 14 noiembrie pe Marica și Rusescu, iar Raţ este incert. "Sunt pierderi mari, dar se găsesc soluții" asigură Mihai Pintilii.

Neînvinsă în primele trei meciuri ale preliminariilor Campionatului European din 2016, România este în fața disputei care îi poate asigura șefia grupei F. În mai puțin de două săptămâni tricolorii întâlnesc Irlanda de Nord, națională pe care au învins-o o dată în istoria celor 4 confruntări directe.

Anghel Iordanescu este așteptat să debuteze cu o victorie în meciul de pe Arena Națională, deși istoria nu e de partea sa. Acum 20 de ani, România pierdea cu 0-2 un amical împotriva Irlandei de Nord. "Să sperăm că începem foarte bine meciul cu Irlanda. O victorie cu Irlanda ne asigură în proporție de 70% calificarea la Europene" a declarat Mihai Pintilii.

Romania își pierde însă, pe rând, căpitanii. După Marica, operat la meniscul genunchiului drept, s-a accidentat și Răzvan Raț. Jucătorul lui PAOK Salonic este incert pentru disputa de pe 14 noiembrie. Cu 20 de prezente în tricoul primei reprezentative, Mihai Pintilii este convins că Iordanescu va găsi soluții în alcătuirea echipei.

"Dacă Raț n-ar juca normal ar fi o pierdere pentru noi, e căpitanul nostru. E un jucător cu experiență, are 100 de selecții la echipa națională, avem nevoie de el mai ales că lipsește și Ciprian Marica. În atac sunt convins că vom găsi soluții. Ce, nu mai sunt atacanți? Keșeru poate fi o soluție. E golgheterul României dacă nu mă înșel. Avem fotbaliști foarte buni în România și cred că avem șanse foarte mari să mergem la Europene" a mai spus Pintilii.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑