Un om de afaceri din Moldova a participat la maratonul de la New York. Ce succese a înregistrat Dmitri Voloşin



FOTO: Facebook.com/Dmitri Voloshin

Un om de afaceri din Moldova a participat la celebrul maraton de la New York. La maraton a participat şi cunoscuta tenismenă Caroline Wozniacki.

Moldoveanul Dmitri Voloşin a parcurs distanţa de 42 de kilometri la maratonul de la New York în trei ore şi 23 de minute. Competiţia s-a desfăşurat în condiţii meteo nefavorabile. Pe durata maratonul a fost vânt puternic.

Competiţia masculină a fost câştigată de Wilson Kipsang, care a parcurs distanţa în două ore şi 10 de minute. Kenyanul a fost urmat de Lelisa Desisa Benti şi Gebre Gebremariam, ambii din Ethiopia.

La proba feminină a maratonului a participat pentru prima dată şi tenismena Caroline Wozniacki. Ea a parcurs distanţa de 42 de kilometri în 3 ore și 26 de minute. Daneza a fost așteptată la finiş de Serena Williams.

"Știam că va fi foarte greu, m-am pregătit moral de faptul că va fi dificil. Presupuneam de ce sunt în stare, însă la 30 de kilometri mă gândeam "Doamne, cât de mult mai este de parcurs", a declarat Wozniacki.

Competiţia feminină a fost câştigată de Mary Keitany din Kenya, care a fost cronometrată cu două ore şi 25 de minute. Compatrioata acesteia, Jemima Sumgong s-a clasat pe locul doi, iar Sara Moreira din Portugalia a ocupat poziţia a treia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑