Borussia Moenchengladbach continua sa impresioneze in campionat. A urcat pe locul trei in Bundesliga




Borussia Moenchengladbach continua sa impresioneze in acest start de campionat. Aseara aceasta a reusit o noua victorie si a urcat pana pe locul al treilea in Bundesliga. Alaturi de liderul Bayern Munchen, Borussia nu cunoaste gustul infrangerii dupa 10 etape.

 

Borussia Moenchengladbach a ajuns printre lideri in Bundesliga. Echipa antrenata de Lucien Favre s-a impus cu 3 la 1 in fata celor de la Hoffenheim. Gruparea din Moenchenglanbach a deschis scorul rapid inca din minutul 12. Hermann a centrat de pe partea stanga si Hahn a inscris cu latul. In minutul 30, oaspetii de la Hoffenheim au reusit sa restabuleasca egalitatea pe tabela de marcaj, dupa o combinatie spectaculoasa intre Zuber si Modeste. Bucuria a durat doar doua minute deoarece gazdele au trecut din nou in avantaj. Hahn i-a intors serviciul lui Hermann si acesta din urma a dus scorul la 2 la 1.

 

Scorul final a fost stabilit in minutul 52. Acelasi Hermann a profitat de o respingere gresita a portarului si a inscris din doar cativa metri. Borussia Moenchengladbach s-a impus cu 3 la 1 si a acumulat 20 de puncte in Bundesliga, aflandu-se pe locul al treilea, la egalitate cu ocupanta locului secund Wolfsburg. Lider in Germania este Bayern Munchen, care are cu 4 puncte mai mult decat cele doua.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Borussia, bundesliga, campionat,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑