LIVE TEXT Petrolul – Oțelul 0-0! Tamuz a trimis în bară în minutul 9



**LIVE TEXT** Petrolul – Oțelul 0-0! Tamuz a trimis în bară în minutul 9 

LIVE TEXT

# Petrolul a jucat 4 minute în 10 oameni, pentru că niciun jucător nu era la încălzire în momentul accidentării lui Marinescu.

Min. 26: Laurențiu Marinescu e înlocuit cu Ioan Filip. Jucătorul Petrolului s-a accidentat în minutul 22, când a încercat un sprint în careul advers, pe lângă Florin Cernat. Marinescu acuză o accidentare la coapsa dreaptă.

Min. 9: BARĂ PETROLUL! Toto Tamuz primește o pasă de la Albin, în dreapta careului Oțelului, șutează în forță, la firul ierbii, spre colțul lung, dar mingea lovește stâlpul din dreapta lui Hotoboc. Astafei interceptează și trimite din prima, dar nu nimerește cadrul porții goale.

# Oțelul îl are în poartă pe Dumitru Hotoboc, portar care la finalul lui decembrie va împlini 36 de ani. Acesta a fost adus după începerea sezonului la Galați, din cauza crizei de efectiv. 

Min. 1: A început meciul!

ECHIPELE DE START 

Petrolul: Pecanha - Satli, Ipsa, Geraldo, Alcenat - Priso, De Lucas, Marinescu, Albin - Astafei, Tamuz: Antrenor: Gheorghe Mulțescu 

Oțelul: Hotoboc - Morgoci, Leca, Mișelăricu, Popescu - Helder Karlik - Brigido, Cernat, Popa – Cristea. Antrenor Tibor Selymes

 

Cel puțin pe hârtie, Petrolul pare să aibă o misiune ceva mai ușoară azi, în condițiile în care elevii lui Gigi Mulțescu urmează să întâlnească, de la ora 18:30, ultima clasată din Liga I, Oțelul.

Ploieștenii nu au luat decât un singur punct în runda trecută, dar au revenit în lupta pentru titlul de campioană după ce Steaua a pierdut la Târgu Mureș, contra celor de la ASA, la capătul unei partide în care Istvan Kovacs i-a dezavantajat grav pe roș-albaștri.

În prezent, Petrolul are şapte victorii în 12 etape şi ocupă poziţia a 3-a în clasament, cu 24 de puncte.

Adversarii au strâns până acum doar 6 puncte și par să aibă soarta pecetluită de la un meci la altul. Cu patronul clubului arestat și confruntată cu mari probleme financiare, gruparea de pe malul Dunării pare condamnată la retrogradare.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑