Nu doar barele s-au opus victoriei Barcelonei cu Celta. Sergio Alvarez a fost declarat jucătorul etapei



 

**VIDEO** Nu doar barele s-au opus victoriei Barcelonei cu Celta. Sergio Alvarez a fost declarat jucătorul etapei

Barcelona a suferit sâmbătă a doua înfrângere consecutivă în La Liga, 0-1 (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII) pe teren propriu cu Celta Vigo. Un succes surprinzător al galicienilor, al doilea pe Camp Nou în întreaga istorie a clubului și primul după 73 de ani. Catalanii au avut patru bare în această dispută, dar și un portar advers în zi de grație. Sergio Alvarez a fost declarat jucătorul etapei în Spania.

În vârstă de 28 de ani, Alvarez e la primul sezon ca titular pentru Celta, chiar dacă a crescut de la 11 ani în curtea clubului. A fost rezervă în precedentele două sezoane, în ultimul al lui Yoel, iar plecarea acestuia la Valencia l-a propulsat în această vară în postura de titular.

A bifat toate minutele până acum în primele zece runde din Primera, în trei dintre ele reușind să nu primească gol. Ultimul astfel de meci e cel de sâmbătă, când, chiar dacă i-a avut în față pe Messi, Neymar sau Luis Suarez, a reușit să apere nu mai puțin de opt șuturi pe spațiul porții sale. De alte patru ori, a fost salvat de bare (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII)!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑