Jucătorii îl regretă pe Dinu Gheorghe: “S-au făcut lucruri frumoase cu el la Astra, e păcat că s-a ajuns aici”



 

**VIDEO** Jucătorii îl regretă pe Dinu Gheorghe: “S-au făcut lucruri frumoase cu el la Astra, e păcat că s-a ajuns aici”

Dinu Gheorghe a anunțat luni seara, exclusiv la Digi Sport Special (VEZI AICI DETALII), că a renunțat la funcția de președinte al vicecampioanei, Astra, de comun accord cu patronul clubului, Ioan Niculae. Fotbaliștii îl regret pe fostul lor șef.

Intrat în direct în emisiune, prin telefon, căpitanul Constantin Budescu a declarat: “Am aflat și eu acum. Au fost unele discuții... Ne pare rău că s-a ajuns la deciziile acestea. S-au făcut lucruri frumoase la Astra cât timp Dinu Gheorghe a fost lângă noi. Vom vedea de mâine ce vom face, e la cald acum. Nu știu dacă va fi mai dificilă relația cu patronul, fără Dinu Gheorghe. Am avut o relație bună, acum fiecare merge pe drumul lui. Dar este păcat că s-a ajuns aici.”

Astra joacă joi, cu Celtic Glasgow, de la ora ora 20:00, în grupele Europa League, în direct la Digi Sport 1. Fazele cele mai importante vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑