EXCLUSIV Râpă vrea să plece de la Steaua. S-a săturat să tot aștepte o șansă



03 декабря 2013

 

></p><p><strong>Fundașul dreapta al Stelei Cornel Râpă (23 de ani) a realizat că nu este dorit în Ghencea și a început să-și caute echipă.</strong></p><p>În finalul lunii ianuarie a acestui an, Steaua a bifat transferul lui Cornel Râpă de la Oțelul Galați <a href=(DETALII), la cererea expresă a lui Gigi Becali. Deși a ajuns în Ghencea peste cuvântul antrenorului Laurențiu Reghecampf, dar și peste cel al managerului Mihai Stoica, fundașul dreapta a îmbrăcat de 12 ori tricoul roș-albastru, dintre care opt în Liga 1 (șapte ca titular), în partea a doua a sezonului trecut.

Numai că, în loc să devină un jucător de bază în garnitura campionilor, Râpă a ajuns să nu mai prindă lotul, așa cum s-a întâmplat, spre exemplu și la cel mai recent meci al echipei, cel din Ghencea cu Petrolul, încheiat la egalitate, scor 1-1 (VIDEO).

Râpă, care a preferat să urmărească partida cu “găzarii“ din gura tunelului de acces spre vestiare, s-a destăinuit unor apropiați că s-a săturat să tot aștepte o șansă de a juca, că simte că nu este cu adevărat dorit la echipă și că la 23 de ani nu-și permite să mai stea așa de mult pe tușă.

În consecință, internaționalul, care mai are contract până în vara lui 2016, a început să-și caute echipă, fiind decis să plece din Ghencea chiar din iarnă, în condițiile în care va ajunge la un numitor comun cu cei din conducere.

Supărarea lui Râpă are acoperire. În actualul sezon, Reghecampf a preferat să-i folosească pe postul de fundaș dreapta, atunci când titularul Georgievski a fost indisponibil, fie pe Prepeliță, fie pe Chipciu.

Ce-i drept, în singurul meci în care a fost utilizat, adică în Liga 1, în remiza de la Mediaș, cu Gaz Metan, scor 2-2 (VIDEO), Râpă n-a avut o prestație tocmai dintre cele mai bune.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑