Cadiz a reclamat-o pe Real la Federație pentru folosirea lui Cheryshev. Termen limită pentru madrileni



03 декабря 2015

 

**Cadiz a reclamat-o pe Real** la Federație pentru folosirea lui Cheryshev. Termen limită pentru madrileni

VIDEO Cadiz - Real Madrid 1-3. Învinși miercuri de Real Madrid în turul 16-imilor de finală din Cupa Spaniei, andaluzii de la Cadiz i-au reclamat pe vicecampionii din sezonul trecut pentru folosirea lui Denis Cheryshev, deși era suspendat și nu avea drept de joc.

Cheryshev (care va împlini 25 de ani pe 26 decembrie) a fost și cel care a deschis scorul, în minutul 3 al întâlnirii de miercuri. Vestea că jucătorul ar fi suspendat a apărut în timpul primei reprize pe reţelele de socializare, iar fotbalistul a fost înlocuit la pauză cu Mateo Kovacic.

Federația Spaniolă de Fotbal a acceptat reclamația formulată de formația din Segunda B (al treilea eșalon al fotbalului spaniol) și le-a dat madrilenilor un termen limită până la care să prezinte argumentele în apărarea sa.

"Cadiz CF a prezentat Federației Spaniole de Fotbal o scrisoare de reclamație pentru folosirea fără drept de joc a fotbalistului Denis Cheryshev, așa cum s-a hotărât în unanimitate în reunirea extraordinară a administrației clubului.
În această dimineață am primit răspuns din partea RFEF, potrivit căruia s-a acceptat reclamația și Real Madrid are un termen limită până la care să prezinte argumentele pe care le consideră adecvate, după ce diverse rapoarte au confirmat că a existat această infracțiune", a scris Cadiz CF, într-un comunica oficial postat pe site-ul oficial al clubului.

Real Madrid riscă să fie eliminată din acest sezon al Cupei Spaniei, nu doar să piardă meciul tur cu 0-3 la masa verde. În sezonul trecut al competiției, Osasuna a fost eliminată după un caz similar. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑