Ionita si Verona in optimi: Ajunsi pe ultimul loc in campionat, acestia isi incearca fortele in Cupa Italiei - VIDEO



03 декабря 2015

Ajunsi pe ultimul loc in campionat, moldoveanul Artur Ionita si coechipierii isi incearca fortele in Cupa Italiei. Verona a invins dramatic formatia Pavia cu 1 la 0 si s-a calificat in optimi.

 

In urma rezultatelor proaste in campionat, conducerea clubului Verona l-a demis pe Andrea Mandorlini. Noul antrenor a devenit Luigi Delneri, care l-a trimis pe moldoveanul Artur Ionita pe teren chiar din primele minute in partida din Cupa. Verona a avut emotii in fata divizionarei a treia, Pavia, care a trecut in cateva randuri pe langa gol. Totusi, cea care a marcat a fost echipa gazda. Claudio a lovit decisiv, in prelungiri. 


Verona a castigat cu 1 la 0, iar Artur Ionita a jucat tot meciul. In optimile Cupei Italiei, echipa moldoveanului va da piept cu liderul din campionat, Napoli. Tot aseara, in Cupa Spaniei, FC Barcelona a intalnit-o pe Villanovense, din liga a 3-a. 

 
Barca a castigat clar partida, scor 6 la 1. Sandro a fost autor al unui hat-trick, iar Munir a reusit dubla. Catalanii s-au calificat in optimile cupei. Intr-un alt meci, rusul Denis Cheryshev a marcat pentru Real Madrid, in victoria galacticilor pe terenul gruparii Cadiz, scor 3 la 1. Real urmeaza sa joace returul, acasa, pe 16 decembrie. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑