Oamenii cu cele mai puternice mani din Moldova au produs astazi un show superb la campionatul national de Armwestling




Tensiune si adrenalina fara limite. Oamenii cu cele mai puternice mani din Moldova au produs astazi un show superb la campionatul national de Armwestling. Turneul, organizat intr-un club de noapte din Chisinau, a fost la cea de-a doua editie.


Cei mai puternici sportivi din Moldova si-au incercat fortele in armwrestling, a carui origini pornesc din Statele Unite. Campionatul national a adunat peste 80 de participanti, majoritatea profesionisti, medaliati la europene si mondiale. Au fost dueluri spectaculoase si nervi intinsi la maxim atat la categoria cea mai mica, de 70 de kilograme, cat si la absolut. In unele meciuri s-a luptat cu mana stanga, in altele – cu cea dreapta. Daniel Procopciuc, care este de 2 ani in acest sport, a cucerit titlul de campion in finala de la 75 de kilograme, mana stanga. 

La categoria de 90 de kilograme titlul i-a revenit lui Andrei Manascurta. 

Premiantii au obtinut cupe, medalii si cadouri, iar campionii si premii banesti in valoare de 5 mii de lei. Campionatul Moldovei de Armwrestling, aflat la cea de-a 2-a editie, a fost organizat de un club sportiv specializat. 


Sursa: Protv
Citeste mai multe despre: arm wrestling, arm wrestling,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑