Amical cu o echipă din Bundesliga pentru Astra. N. Răducan: "Au vrut o echipă europeană şi ne-au contactat"



 

**VIDEO** Amical cu o echipă din Bundesliga pentru Astra. N. Răducan:

Astra a fost invitată de o echipă din Bundesliga să dispute un amical de gală: Hoffenheim îşi doreşte să se pregătească pentru returul campionatului în compania giurgiuvenilor. Partida va avea loc între cele două cantonamente ale câltigătoarei Supercupei şi se va disputa în Germania.

"Dacă în prima perioadă, în Turcia, suntem în discuţie cu Bursaspor să facem un amical, între cele două cantonamente am acceptat invitaţia celor de la Hoffenheim să jucăm un amical de gală pentru ambele echipe, pentru că ei vor să facă ultima repetiţie înainte de începerea Bundesligii cu noi. Au vrut o echipă europeană şi ne-au contactat zilele trecute", a recunoscut Narcis Răducan în exclusivitate pentru Digi Sport.

Astra se va reuni pe 9 ianuarie, iar primul cantonament se va desfăşura în Turcia. În februarie, vicecampionii vor pleca în Spania, unde vor participa la Cupa Marbella, alături de Legia Varşovia, Sparta Praga, Zenit şi Dinamo Kiev.

"Amicalele sunt foarte puternice pentru că merg pe principiul că nu-ţi poţi testa mai bine echipa fără a evolua împotriva unor echipe foarte puternice", a adăugat preşedintele Astrei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑