Plecările lui Sânmărtean și Szukala, pe placul adversarilor: ”Ar fi culmea să nu mă bucur. Dar Steaua are destule resurse rămase”



 

**VIDEO** Plecările lui Sânmărtean și Szukala, pe placul adversarilor: ”Ar fi culmea să nu mă bucur. Dar Steaua are destule resurse rămase”

Narcis Răducan, președintele clubului Astra Giurgiu, s-a declarat bucuros pentru Sânmărtean și Szukala, care au ajuns la Al Ittihad, cum e cazul mijlocașului, sau sunt pe punctul de a o face, cum e cazul fundașului polonez. Cu atât mai mult cu cât lotul rivalei din Ghencea slăbește simțitor după plecarea celor două piese grele.

Totuși, fostul oficial al Stelei spune că roș-albaștrii rămân oricum o echipă puternică, chiar dacă pierd doi dintre cei mai importanți jucători.

„Ar fi culmea să nu mă bucur că pleacă cei doi. Dar Steaua are resurse, așa că nu cred că este cazul să-i plângem pe cei de acolo”, a declarat Narcis Răducan, pentru Digi Sport.

Fost fotbalist, la rândul său, oficialul giurgiuvenilor înțelege rațiunile din spatele plecării celor doi jucători.

”Dacă Sânmărtean nu rămâne la Steaua trebuie să se ducă undeva unde să câștige suficient de mult încât să uite ce i s-a întâmplat în ultimii doi ani aici. În ceea ce-l privește pe Szukala, poate mai avea perspective și în Europa, dar vorbim de 5-6 ori mai mulți bani. Este foarte greu să judeci pe cineva dacă nu ești în poziția lui atunci când își decide viitorul”, a mai spus Narcis Răducan.

Sânmărtean a semnat deja cu Al Ittihad, unde va primi un salariu anual de 1 miliard de dolari, iar Lukasz Szukala este și el în negocieri avansate cu gruparea antrenată de Victor Pițurcă.

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑