Elche - Villarreal 2-2. Gazdele, fără victorie în La Liga în ultimele şapte etape



 

**VIDEO** Elche - Villarreal 2-2. Gazdele, fără victorie în La Liga în ultimele şapte etape

Pe ultimul loc în Primera Division, Elche avea nevoie de un rezultat pozitiv cu Villarreal pentru a pune capăt seriei de patru înfrângeri. Gazdele au început curajos și au avut prima ocazie prin Pasalic, a cărui lovitură de cap a fost respinsă în corner de Asenjo.

Villarreal, care avea, la rândul ei, cinci victorii consecutive în campionat, a lovit prima prin revelația Vietto. Argentinianul a trimis în plasă mingea venită de la Gomez, după o splendidă acțiune colectivă. La câteva minute distanță, "Submarinul Galben" a lovit a doua oară prin Uche, care a speculat o eroare mare a lui Tyton. Elche a reacționat imediat, dar Asenjo a dat recital când i-a refuzat de două ori golul într-un minut lui Adrian, mai întâi la un șut de la distanță, apoi la o lovitură de cap.

Golgheterul lui Elche, Jonathas, a redus din diferență cu un șut imparabil în colțul scurt după o centrare a lui Rodrigues, cu a şaptea reușită în acest sezon. Elche și-a completat revenirea cu zece minute înainte de pauză, prin Victor, care l-a învins pe Asenjo cu un șut plasat din marginea careului. Gazdele opresc seria negativă de rezultate, dar rămân pe ultimul loc în clasament.

Elche (4-2-3-1): Tyton - Suarez, Lomban, Pelegrin, Cisma - Pasalic, Gonzales, Rodrigues (Coro 83), Fajr, Rodriguez (Niguez 78) - Jonathas

Antrenor: Fran Escriba

Villarreal (4-4-2): Asenjo - Gaspar, Paulista, Ruiz, Costa - Gomez, Trigueros (J. dos Santos 63), Bruno, Cheryshev - Uche (G. dos Santos 75), Vietto

Antrenor: Marcelino

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑