Barcelona va juca primul meci din acest an în deplasare cu Real Sociedad



 

Barcelona va juca primul meci din acest an, în deplasare, cu Real Sociedad în cea de-a 17-a etapă din Campionatul Spaniei. Catalanii nu au mai câștigat din 2007 pe Estadio Anoeta.

"Cum o să jucăm? Ca de obicei vom face tot posibilul să câștigăm cele trei puncte. Vom avea un adversar care ne-a pus probleme în ultimii ani. Acesta este un adversar care ne obligă să fim cât mai concentraţi în acest meci", a declarat antrenorul Barcelonei, Luis Enrique. 

Barcelona are interdicţie la transferuri, însă Luis Enrique a declarat că echipa sa se va descurca şi cu jucătorii pe care îi are:

"Nu suntem surprinși. Această problemă a fost în centrul atenției de mai multe luni. Evident că ne-am fi dorit o altă decizie, însă acceptăm ceea ce este. Avem suficienţi jucători pentru îndeplini obiectivele noastre. Această decizie va motiva şi mai mult jucătorii de la echipa a doua."

Real Madrid va avea un meci dificil în prima etapă din 2015. Galacticii se vor duela în deplasare cu Valencia. Înainte de această rundă din Primera Division, Real este lider, având cu un punct mai mult decât a doua clasată Barcelona, dar şi cu un meci mai puţin disputat.

Atletico Madrid ocupă poziţia a treia, iar Valencia este pe locul patru.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑