Ioniţă INFIRMĂ zvonurile. Fotbalistul moldovean va juca în continuare pentru Hellas Verona



Foto: sportnews.libertatea.ro

Artur Ioniţă vrea să rămână la Hellas Verona şi să joace la această echipă încă mulţi ani. Fotbalistul moldovean a infirmat zvonurile precum că ar fi primit o ofertă de la Cagliari, declarând că nu l-a contactat nimeni.

Presa italiană a scris anterior că formaţia din Serie B, Cagliari este gata să ofere 2 milioane de euro pentru a-l transfera pe Artur Ioniţă de la Hellas Verona. Mijlocaşul moldovean a declarat că a aflat acest lucru de pe internet.

"Nu am auzit nimic de Cagliari. Am aflat de pe Internet, vorbim între noi la antrenamente. Nu ştiu nimic despre asta, nimeni nu a luat legătura cu mine sau cu impresarul meu. Sunt jucătorul echipei Verona şi sper că voi juca pentru această formaţie încă mulţi ani", a spus Ioniţă.

Artur Ioniţă spune că s-a refăcut sută la sută după accidentările care l-au ţinut departe de teren mai multe luni:

"Acum mă simt bine, mi-am revenit foarte bine din punct de vedere fizic. Desigur, după atâtea luni am început să simt mai multă încredere, iar asta mă face să mă simt foarte bine".

Odată cu venirea lui Luigi Del Neri la Verona, Ioniţă a fost titular în ultimele patru meciuri ale echipei sale

Ioniţă se pregăteşte acum cu formaţia sa de meciul cu Juventus Torino, campioana Italiei din ultimii patru ani. Verona, care este pe ultimul loc în Serie A, va întâlni în deplasare "Bătrâna Doamnă" pe şase ianuarie.

"Va fi o partidă crucială pentru noi, avem nevoie de victorie şi, respectiv, de puncte. Trebuie să ne pregătim foarte bine pentru partida de miercuri. La fel, trebuie să ne pregătim şi de partida cu Palermo, care este, la fel, foarte importantă pentru toţi", a mai spus Ioniţă.

Artur Ioniţă s-a transferat la Hellas Verona în vara anului 2014, devenind primul moldovean din Serie A.

Într-un an şi jumătate, Ioniţă a jucat în 30 de meciuri pentru echipa din Verona şi a marcat 3 goluri.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑