EXCLUSIV: Duckadam: "Steaua nu trebuie să facă o dramă din plecarea lui Bourceanu"



04 февраля 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV:** Duckadam:

Steaua s-a despărțit zilele trecute de Alexandru Bourceanu. Fostul căpitan al roș-albaștrilor a plecat în Turcia, la Trabzon, însă Helmuth Duckadam e convins că șansele echipei din Ghencea la titlu n-au scăzut odată cu vânzarea lui "Gatusso". Lucrurile ar fi stat diferit dacă echipa lui Reghecampf îl pierdea și pe Tătărușanu în această perioadă de mercato.

"Să nu facem nicio dramă prin plecarea lui pentru că au fost jucători foarte mari care au plecat de-a lungul timpului, Hagi, Ilie Dumitrescu. Cred că din acest moment trebuie să uităm că Bourceanu a fost la Steaua și să ne axăm pe jucătorii pe care-i avem la ora actuală. Era greu să luăm titlul fără cei doi. Era un gol mare, dar faptul că Tătărușanu va pleca în vară e un avantaj pentru că avem nevoie de experiența și valoarea lui. Sunt covins că va apăra la fel de bine ca până acum și va pleca cu o cotă foarte bun" a declarat președintele de imagine al campioanei României, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Chiar dacă Bourceanu era jucătorul Stelei cu cei mai buni parametri, Duckadam e de părere că plecarea închizătorului va aduce un plus în ofensiva lui Reghecampf, care poate să schimbe și sistemul de joc. Roș-albaștrii pot trece de la 4-2-3-1 la un 4-1-4-1.

"Steaua trebuie să arate mult mai mult decât a arătat până acum pentru a câștiga atât campionatul cât și Cupa României. Eu cred că putem juca un 4-1-4-1 dar depindede doar de antrenor si de jucatori" a mai spus eroul de la Sevilla.

Duckadam a analizat și prestația jucătorilor pregătiți de Reghecampf în partidele disputate în Spania. Roș-albaștrii au bifat prima victorie abia în al 9-lea amical, 3-1 cu polonezii de la Korona Kielce (VIDEO AICI).

"Mi-a plăcut Tănase care a făcut o partidă foarte bună și sunt convins ca în momentul în care va da drumul la minge mai repede jocul lui va fi mai bun. Mi-a plăcut de Stanciu și cred că golul marcat e un plus și îi dă încredere. S-a văzut că atunci când Piovacarri și Kapetanos au mingi putem marca. Keșeru încă nu e în dispoziția de joc pe care o așteaptă toți suporterii, dar sigur mai e timp până la primele jocuri din retur. Cu toții știm valoarea lui Keșeru" a încheiat președintele de imagine al formației din Ghencea.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑