Ionel Gane: ”Mă bucur că Buș a rămas la Corona. Are nevoie de goluri”



04 февраля 2014

 

**VIDEO** Ionel Gane: ”Mă bucur că Buș a rămas la Corona. Are nevoie de goluri”

Antrenorul brașovenilor de la Corona, Ionel Gane, este mulțumit de lotul pe care-l are la dispoziție și se bucură că Sergiu Buș n-a plecat acum la o altă echipă.

Corona Brașov, cea mai slabă echipă din Liga 1, a câștigat marți seară un amical, în cantonamentul din Antalya, contra celor de la Spartaki Tskhinvali, scor 1-0, prin golul marcat de Rareș Forika (31 de ani).

La finalul partidei, Ionel Gane, antrenorul Coronei, a vorbit, ÎN DIRECT la Digi Sport, despre planurile de viitor ale brașovenilor.

”Sunt mulțumit de implicarea și atitudinea jucătorilor. Mai aducem unu sau doi jucători, dar în acest retur vrem să ne jucăm șansa până la capăt și să ne salvăm de la retrogradare”, a spus Gane.

><br><br>Chestionat cum a reușit să-l convingă pe <strong>Sergiu Buș</strong>, fotbalist dorit de Dinamo, dar nu numai, să nu plece de la Corona, Gane a replicat:<br><br><em><strong>”Mă bucur că Buș va rămâne la noi, chiar dacă are oferte, vrea să plece, dar e conștient că are nevoie de multe meciuri în Liga 1 și goluri pentru a-i crește valoarea”</strong></em>, a conchis Gane la Digi Sport.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑