Faza în care jucătorii Stelei au oferit o demonstrație de atitudine! Tănase, exemplul negativ



04 февраля 2014

 

**VIDEO** Faza în care jucătorii Stelei au oferit o demonstrație de atitudine! Tănase, exemplul negativ

Uneori, într-o partidă de fotbal, zece secunde din meci pot oferi o imagine reală asupra unor aspecte ale meciului. Este și cazul amicalului dintre Steaua și Korona Kielce (VIDEO), care a oferit o fază grăitoare, dezbătută de Andrei Vochin în emisiunea "Fotbal Club", la Digi Sport 1.

Analistul Gazetei Sporturilor vorbește amplu despre o minge dezvoltată în zona stângă a terenului, unde Tănase a greșit o pasă pretențioasă către Latovlevici. Ce se întâmplă în momentul următor?

Patru jucători au ieșit în întâmpinarea adversarului polonez, pentru a recupera balonul, în vreme ce "Dodel" a asistat contemplativ la fază, fără să intervină în jocul de pressing al echipei.

"Pe Tănase l-aș fi vrut puțin mai implicat după ce a greșit pasa. El e primul care ar fi trebuit să intervină, după modelul Barcelona. Când Messi pierde mingea, e primul care se repede s-o recupereze! Jucătorii l-au ajutat (n.r. pe Tănase), iată-i pe ceilalți repezindu-se în haită. Asta e o demonstrație de atitudine, dar mai puțin la Tănase. Ei nu pot recupera, nu e musai, dar încetinesc jocul. Când ai un adversar mai slab, spune la carte, faci pressing!", a spus Andrei Vochin în emisiunea lui Radu Naum. Faza, mai jos:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑