Retrospectiva primei părți a campionatului din Liga 1 este ACUM, pe Digi Sport 3



04 февраля 2014

**Retrospectiva** primei părți a campionatului din Liga 1 este ACUM, pe Digi Sport 3

Ți-a fost dor de fotbalul tău cel de toate zilele? De golurile numai bune e pus în ramă ale lui Budescu sau Latovlevici?

Vrei să revezi cele mai tari faze de la Derby de România? Digi Sport 3 îți aduce zi de zi, începând de astăzi, câte două etape din prima parte a acestui campionat.

Ne facem încălzirea pentru startul returului cu cele mai importante meciuri din primele 19 etape. Începem cu primele două etape ale turului. Victoria controversată a Stelei împotriva Ceahlăului, surpriza realizată de nou-promovata FC Botoșani în fața CFR-ului sau victoria lui Dinamo în fața Vasluiului sunt la Digi Sport 3, în această seară, de la ora 21:00.

Ai o oră de fotbal adevărat din care nu lipsesc cele mai frumoase goluri, cele mai tari parade, cele mai mari ratări, dar și cele mai incredibile gafe din primele două etape ale turului.

Între 4 și 14 februarie îți aducem zilnic, câte două episoade din prima parte a acestei ediții de campionat cu Steaua, Dinamo, Petrolul sau Astra în rolurile principale. Nu pierde rezumatele primelor două etape ale Ligii 1, astăzi, de la ora 21:00, la Digi Sport 3.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑