Fotbaliştii de la Milsami au dat mâna cu noul lor antrenor Andrian Sosnovschi



04 февраля 2016

Andrian Sosnovschi a fost prezentat jucătorilor ca noul antrenor al formaţiei Milsami. Tehnicianul, în vârstă de 38 de ani, a declarat că este pregătit de o asemenea provocare şi vrea să o califice pe Milsami în cupele europene.  

Noul tehnician al campioanei Moldovei, Andrian Sosnovschi a condus primul antrenament la Milsami. Acesta are 38 de ani şi este la prima experienţă în calitate de antrenor principal, însă el spune că acest lucru nu îi va pune probleme.

"Am fost antrenor secund când echipa era pregătită de Stoica şi Iarţev. Am încredere în propriile puteri, în viziunile mele pe care le am faţă de joc, de antrenament şi cum trebuie să arate o ehchipă. Mă voi strădui să implementez toate aceste lucruri în practică", a spus Sosnovschi.  

Noul antrenor a venit la echipă cu staff-ul său. El va fi ajutat de experimentatul Serghei Dubrovin, iar antrenor de portari va fi Vladimir Mura.

Andrian Sosnovschi şi-a trasat obiectivele pentru partea a doua a campionatului, dar şi pentru sezonul viitor: "Obiectevele sunt cele mai mari, ca şi pentru orice antrenor care vine la Milsami. Trebuie să ajungem în cupele europene şi Cupa să câştigăm în acest sezon, iar în următorul vom lupta pentru titlu." 

Conducerea clubului a evitat să spună de ce Iurie Osipenco a părăsit echipa cu care în sezonul trecut a câştigat titlul în Divizia Naţională.

În prezent, la Milsami sunt în probe trei jucători, Adrian Caşcaval, Mihai Ţurcan, dar şi atacantul naţionalei Moldovei, Nicolae Milinceanu, fost jucător la Rapid Bucureşti şi Petrolul Ploieşti.

Campioana în exerciţiu va pleca duminică în cantonament în Turcia. "Vulturii" au încheiat prima parte a campionatului pe locul şapte cu doar 18 puncte acumulate în 16 etape.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑