Edi Iordănescu nu îşi iartă elevii nici la 4-0. Amendă pentru un cartonaş galben! 



 

**VIDEO** Edi Iordănescu nu îşi iartă elevii nici la 4-0. Amendă pentru un cartonaş galben! 

VIDEO. CFR - Pandurii 0-4. Gorjenii s-au impus la scor la Cluj şi au obţinut prima victorie din 2015, din Liga I, cu Edi Iordănescu pe bancă. Pandurii au mai învins şi Dinamo (2-1) în manşa tur a semifinalelor Cupei Ligii.

Chiar şi aşa, tehnicianul nu şi-a iertat un elev care a luat un cartonaş galben în meciul din Gruia, mai ales că avertismentul nu a venit după un duel care necesita o intervenţie în folosul echipei.

"Nu pot să vă dau nume public pentru că nu este normal. Este o problemă a vestiarului. Un jucător, după acest joc, a fost amendat pentru că a primit cartonaş galben.

Chiar dacă am bătut cu 4-0, asta înseamnă responsabilitate din partea lor. Eu fac o diferenţă între un cartonaş încasat în interesul echipei şi unul luat gratuit", a declarat Iordănescu într-o conferinţă de presă.

Gorjenii au încasat 4 cartonaşe galbene în disputa din etapa a 19-a. Nicoară, Pintilii, Eric şi Shalaj au fost cei avertizaţi. Primul a fost "îngălbenit" pentru o lovitură cu cotul, în timp ce brazilianul pentru o simulare. Ceilalţi doi au făcut faulturi normale de joc, prin care au stopat două contraatacuri ale gazdelor.

"Puşculiţa este deja bogată pentru că am avut şi kilograme în plus, am avut mai multe de unde să strângem şi banii vor fi folosiţi tot împreuna cu echipa. Vom ieşi împreună la câte o masă periodic.

Vom vedea, în viitor, dacă vom avea suficienţi bani poate vom face câte un gest caritabil pentru că sunt atâţia oameni cu probleme şi măcar aşa am motive să strâng un ban şi să mai dăm la oamenii care au nevoie", a adăugat fiul selecţionerului României.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑