Salah are 3 goluri în 4 meciuri și a fost votat "cel mai bun transfer al iernii" în Italia!



 

**VIDEO** Salah are 3 goluri în 4 meciuri și a fost votat

VIDEO Inter - Fiorentina 0-1. Toscanii se pot considera mulțumiți cu târgul care l-a trimis pe Juan Cuadrado la Chelsea, de unde a sosit în Serie A mijlocașul egiptean Mohamed Salah. Salah a debutat recent în Italia și are cifre excepționale în februarie.

Pentru cedarea lui Cuadrado la Chelsea, Fiorentina a încasat peste 25 de milioane de euro, beneficiind și de împrumtul lui Salah (22 de ani) pe 18 luni. Fostul star al lui Basel a debutat excepțional în Italia, unde a marcat deja patru goluri și a oferit un assist, în 6 apariții (3 ca titular).

La finalul perioadei de mercato, cotidianul Gazzetta dello Sport a efectuat un sondaj în rândul cititorilor, care au fost invitați să voteze cel mai reușit transfer realizat în Serie A în această iarnă. Deloc surprinzător, Salah (Fiorentina) și Xherdan Shaqiri (Inter) au fost cei mai apreciați fotbaliști.

Egipteanul a strâns nu mai puțin de 47,8% dintre voturi, Shaqiri fiind la mare distanță în spatele acestuia, cu 19%. La polul opus, la capitolul "decepții", microbiștii din Italia i-au nominalizat pe Lukas Podolski (Inter) și Alessio Cerci (AC Milan). Procesul de votare încă este în desfășurare.

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑