Fanii clujeni încă mai speră la salvare. Au cântat la antrenament, înainte de derby-ul cu "U", din Cupă



 

**VIDEO** Fanii clujeni încă mai speră la salvare. Au cântat la antrenament, înainte de derby-ul cu

CFR Cluj e la un pas de dezastru: după depunctarea dictată de către Comisia de Disciplină a FRF (24 puncte), gruparea din Gruia a ajuns ultima în clasamentul Ligii I.

Mai mult, trupa condusă de Eugen Trică nu a marcat în acest retur de campionat şi a fost umilită pe teren propriu de Pandurii lui Petre Grigoraş (4-0).

Chiar şi aşa, fanii nu şi-au pierdut speranţa. Conform stiridesport.ro, aproximativ 70 de suporteri au participat la antrenamentul de marţi seară al "feroviarilor", cântând pe toată durata pregătirilor, pentru a-şi încuraja favoriţii înaintea derby-ului de azi cu Universitatea Cluj, din Cupa României.

Peste 2.000 de susţinători ai echipei sunt aşteptaţi la meciul contra studenţilor. Trică le-a promis suporterilor, într-o conferinţă de presă, că vor vedea "un nou CFR", mult mai agresiv, în disputa cu "Şepcile Roşii".

Partida CFR Cluj - U Cluj va avea loc azi, de la 21:30, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", în prima manşă a semifinalelor Cupei României, LIVE TEXT pe www.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑