În 2014, Valencia a avut trei deplasări ideale în primăvara Europa League



**VIDEO** În 2014, Valencia a avut trei deplasări ideale în primăvara Europa League

Valencia s-a calificat în sferturile UEFA Europa League și speră să dea marea lovitură în acest sezon european, mai ales că a avut destulă șansă în precendentele două faze ale competiției.

Spaniolii au trecut fără probleme de faza grupelor, depășindu-le pe Swansea, Kuban și St. Gallen, iar apoi a avut parte de deplasări în care nu au resimțit presiunea fanilor adverși.

În 16-imile de finală, Valencia a jucat la Nicosia cu Dinamo Kiev, din cauza problemelor politice care au avut loc în Ucraina. Echipa lui Pizzi a profitat de acest mare avantaj și s-a impus cu 2-0, obținând practic calificarea încă din prima manșă.

A urmat apoi deplasarea din Bulgaria pentru meciul cu Ludogorets, din optimile de finală. Echipa lui Moți nu a putut juca la Razgrad, stadionul de acolo nefiind omologat pentru meciurile din Europa League. Întâlnirea a avut loc la Sofia, în fața unui stadion plin, dar atmosfera de pe arena Vasil Levski a fost departe de a fi una apăsătoare pentru oaspeți, care au învins cu un categoric 3-0.

Valencia a avut șansă și în sferturile de finală. A dat peste elvețienii de la Basel, care au terenul suspendat după incidentele din jocul cu Salzburg (VIDEO AICI), astfel că Valencia a avut parte de un stadion gol în această deplasare. Practic, trei situații fericite în trei deplasări! De ultima, "liliecii" n-au profitat deloc: 0-3 cu Basel, în Elveția.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑