Craiova Maxima, din nou în lacrimi. Corneliu Stroe, condus pe ultimul drum



**Craiova Maxima, din nou în lacrimi.** Corneliu Stroe, condus pe ultimul drum

Craiova a uitat să zâmbească - la o săptămână de la retragerea Universităţii din campionat şi la nici un an de la moartea căpitanului Costică Ştefănescu, doliul s-a aşternut din nou peste Bănie. Fostul preşedinte al clubului, Corneliu Stroe, s-a stins din viaţă la 70 de ani, iar vineri, 4 aprilie, a fost înmormântat la cimitirul Ungureni.

„Supranumit părintele Craiovei Maxima, domnul profesor Corneliu Andrei Stroe a adunat și descoperit o mare mulțime de talente, pe care le-a crescut și șlefuit pentru marea performanță”, a declarat fostul component al Craiovei Maxima, Ion Geolgău.

Corneliu Stroe nu a fost singur pe ultimul drum - foştii elevi Ilie Balaci, Pavel Badea, Sorin Cârţu şi Rodion Cămătaru au venit să-şi prezinte omagiile faţă de cel care le-a fost alături în cele mai frumoase vremuri ale Universităţii Craiova. Sub comanda lui Corneliu Stroe, oltenii au câştigat trei campionate, patru cupe şi au devenit prima echipă românească ajunsă într-o semifinală europeană, cupa UEFA, în 1983.

Sursa foto: micapi.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑