Trofeul Cupei Mondiale a ajuns în Coreea de Sud (VIDEO)



 

Cel mai râvnit trofeu din fotbal, cel al Cupei Mondiale, a ajuns în Coreea de Sud! Trofeul se va afla la Seul timp de câteva zile şi va putea fi văzut nu doar de oamenii din fotbal, oficialii ţării, dar şi de suporteri.

Trofeul Cupei Mondiale a fost prezentat la Seul de ambasadorul FIFA, Christian Karembeu şi selecţionerul Coreei de Sud, Hong Myung-Bo.

"Deci, trofeul a ajuns aici pentru a inspira cât mai mulţi tineri din toată lumea", a declarat ambasadorul FIFA, Christian Karembeu.

După ce a prezentat trofeul la Seul, antrenorul naţionalei Coreei de Sud, Hong Myung-Bo, a anunţat şi principalul obiectiv al echipei sale la turneul final din Brazilia. Coreea de Sud este într-o grupă cu Belgia, Rusia şi Algeria.

"Eu nu pot spune cu siguranţă acum, dar ne vom pregăti pentru a ajunge cel puţin în sferturile de finală", a spus selecţionerul Coreeii de Sud, Hong Myung-Bo.

Cupa va ajunge la destinaţia finală, Brazilia, la începutul verii. Acest turneu de prezentare a trofelui Jules Rimet a intrat deja în istoria fotbalului ca fiind cel mai lung, parcurgând o distanţă totală de 150 000 de kilometri.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑