Cristiano Ronaldo face o pauză! Fotbalistul nu va evolua în partida cu Real Sociedad din Campionatul Spaniei



FOTO: indiatvnews.com

Cristiano Ronaldo nu va evolua în partida din etapa a 32-a, cu Real Sociedad, din Campionatul Spaniei. Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, nu l-a inclus în lot pe portughez, motivându-şi decizia prin faptul că Ronaldo pare puţin obosit.

Vedeta lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo a suferit o accidentare uşoară la genunchi în partida din Liga Campionilor cu Borussia Dortmund. Tehnicianul madrilenilor, Carlo Ancelotti a dezvăluit că acesta nu va face deplasarea la San Sebastian unde galacticii au programat meci cu Real Sociedad.

"După meciul cu Borussia Dortmund, el părea puţin obosit. Am preferat să-l las să se odihnească două, trei zile ca să fie gata pentru meciul din Liga Campionilor, pe care îl vom juca marţi", a declarat antrenorul Real Madrid, Carlo Ancelotti.

Partida cu Real Sociedad este una extrem de importantă în lupta pentru cucerirea titlului pentru Real. Ancelotti a dezvăluit că în locul lui Ronaldo va juca Isco. Tehnicianul italian a mai adăugat că Alvaro Morata la fel ar putea fi titular.

Partida dintre Real Sociedad şi Real Madrid este programată pentru sâmbătă cu începere de la ora 21. Real ocupă locul trei în Campionatul Spaniei, fiind la trei puncte distanţă de liderul Atletico şi la două puncte de ocupanta locului secund, Barcelona.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑