Steaua-Dinamo 26-13. "Militarii" au câștigat derby-ul și galeria de la fotbal!



 

**VIDEO** Steaua-Dinamo 26-13.

Steaua a fost mai bună în derby-ul de la rugby contra lui Dinamo, pe care l-a câştigat cu 26-13 și și-a trecut în cont și un punct ca bonus ofensiv, grație celor 4 eseuri.

Întăriţi cu 6 jucători de la Farul, roş-albaştrii au avut parte şi de sprijinul fanilor din Peluza Sud, alături de care au sărbătorit victoria din derby-ul cu rivala tradițională.

></p><p>Rugbyştii stelişti ar putea evolua în viitor pe stadionul mare din <strong>Ghencea,</strong> după plecarea echipei de fotbal.</p><p><em><strong>, a declarat Dănuț Dumbravă.

"Aveam nevoie și de suporteri, din păcate au ajuns doar o mână, nu știu ce s-a întâmplat cu ei.", a spus și antrenorul lui Dinamo, Ștefan Demci.

Steliștii speră să aibă parte de asistențe și mai numeroase în viitor. Stadionul de rugby din Ghencea are o capacitate de doar 3.000 de locuri, iar roș-albaștrii iau în calcul disputarea meciurilor pe arena de fotbal. Echipa lui Gigi Becali a anunțat că nu va mai juca în Ghencea.

"Odată și odată o să jucăm și pe stadionul mare din Ghencea, dacă o să fie destui oameni să vină să ne vadă.", a spus Mădălin Baraulea.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑