Andy Murray nu i-a dat nicio șansă lui Berdych și s-a calificat în finala de la Miami



 

**VIDEO** Andy Murray nu i-a dat nicio șansă lui Berdych și s-a calificat în finala de la Miami

></p><p><span style=Turneul Masters de la Miami, transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport, îi priește de minune lui Andy Murray (27 de ani, locul 4 ATP). Britanicul s-a calificat pentru a patra oară în carieră în finala competiției, după 6-4, 6-4 cu cehul Tomas Berdych (29 de ani, locul 9 ATP).

În meciul pentru trofeu, Murray se va întâlni cu învingătorul semifinalei Novak Djokovic - John Isner, iar forma de moment îl recomandă pentru cucerirea trofeului. Al treilea favorit de la Miami a avansat în cea de-a 13-a sa finală de Masters (a 47-a a carierei), fiind cel de-al cincilea jucător din era Open care dispută ultimul act în Florida de cel puțin 4 ori. Ceilalți au fost Andre Agassi (8), Novak Djokovic (5), Pete Sampras și Rafael Nadal (4).

Murray a trecut fără drept de apel de Berdych, pe care îl învinsese și în semifinalele de la Australian Open 2015. Cu acest succes, scorul întâlnirilor directe a devenit 6-6. Pentru Murray, trofeul de la Miami ar fi primul de Masters după doi ani, când s-a impus tot la Crandon Park.

Totul a funcționat în jocul său din semifinale. Și-a adjudecat 62 de puncte mai lungi de nouă schimburi (din 107) și cele două break-uri rapide din primul set au cântărit decisiv.

Setul doi a avut o desfășurare similară, singurul moment de panică pentru Murray venind la scorul de 5-4, când a servit pentru meci, dar a fost condus cu 0-30. A recuperat însă și în cele din urmă a obținut victoria la capătul unei ore și 42 de minute de joc.

FINALELE JUCATE DE MURRAY LA MIAMI:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑