Chelsea Londra este noua campioană a Angliei. Cine a fost echipa perdantă



 

Chelsea Londra, echipa antrenată de Jose Mourinho, a câştigat al cincilea titlul din istorie după ce a învins Crystal Palace în etapa a 36-a din Premier League.

Chelsea a câştigat titlul în Premier League cu trei etape înainte de finalul campionatului. Aristocraţii şi-au asigurat medaliile de aur după ce au învins pe teren propriu Crystal Palace cu scorul de 1-0. Singurul gol al meciului fiind marcat de Eden Hazard.

La finalul partidei cu Crystal Palace, jucătorii lui Chelsea au declanșat fiesta pe gazon, iar Mourinho și-a felicitat pe rând elevii pentru succesul obținut.

Chelsea a devenit campioana Angliei după o pauză de cinci ani. Echipa londoneză câştigase ultima dată titlul în 2010, atunci când antrenor era Carlo Ancelotti.

De la venirea lui Roman Abramovic la club, în 2003, Chelsea a câştigat 4 titluri în Premier League, dintre care trei cu Mourinho pe banca tehnică.

John Terry, Didier Drogba şi Petr Cech sunt singurii jucători din actualul lot al lui Chelsea care au cucerit ultimele patru 4 titluri.

Pe lângă titlul de campioană, Chelsea a mai câştigat în acest sezon Cupa Ligii, după ce a învins în finală Tottenham Hotspur.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑