A facut-o si pe asta! Cel mai bun tenismen din Moldova, Radu Albot, a cucerit primul sau titlu din seria ATP



 width=
A ajuns sa o faca si pe asta. Cel mai bun tenismen din Moldova, Radu Albot a cucerit primul sau titlu din seria ATP. Moldoveanul, alaturi de sarbul Dusan Lajovic a devenit campion in proba de dublu la Openul Istanbulului. Gratie succesului, Albot a adunat 250 de puncte si a urcat pe un noul loc record in topul mondial, pozitia 82.

 

Tenismenul nostru Radu Albot a dat lovitura si a cucerit primul sau titlu din seria ATP 250. Acest lucru s-a intamplat la Openul Istanbulului, acolo unde a jucat finala probei de dublu. In ultimul act, Radu Albot in pereche cu sarbul Dusan Lajovic i-a intalnit pe favoritii competitiei, suedezul Robert Lindstedt si austriacul Jurgen Melzer.

 

Primul set a fost unul dominat de perechea Albot/Lajovic care s-a impus cu 6 la 4, dupa doar 34 de minute de joc. In setul secund insa s-a jucat game in game si s-a ajuns la tie-break, unde iarasi perechea moldo-sarba a fost mai puternica, si s-a impus cu 7 la 2, incheind setul si totodata si meciul. Pentru succesul din Turcia, Radu Albot si Dusan Lajovic vor imparti un premiu de aproape 25 de mii de dolari, deasemenea fiecare isi va adauga cate 250 de puncte in clasamentul mondial al probei de dublu.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑