Chelsea Londra, pentru a 5-a oara in istorie, campioana in Anglia. Fanii, in delir




Chelsea Londra a devenit pentru a cincea oara in istorie, campioana in Anglia. Aristocratii si-au acontat titlul cu trei etape inainte de finalul sezonului. A fost o zi magica si pentru fanii echipei, care au sarbatorit pe strazile Londrei.

 

Campionatul Angliei nu s-a incheiat inca dar Chelsea Londra a cucerit deja titlul national. Aristocratii au invins ieri cu 1 la 0, acasa, pe Crystal Palace, si echipa lui Mourinho nu mai poate fi ajunsa pana la finalul sezonului de catre urmaritoarele, Manchester City si Arsenal. Singurul gol al meciului a fost marcat in finalul primei reprize de catre Eden Hazard. Cel mai bun fotbalist al anului din campionatul englez a obtinut un penalty, pe care tot el l-a executat. Hazard a batut insa slab, iar portarul a respins in fata, totusi belgianul nu a mai ratat a doua sansa si a facut 1 la 0.

 

Cu aceasta victorie Chelsea e campioana matematic, iar fanii au luat cu asalt stazile capitalei. Suporterii au fost in extaz dupa ce echipa lor favorita a castigat cel de-al 5-lea titlu din Premier League.

 

In lupta pentru locul 2, Manchester City a trecut tot aseara cu 1 la 0 de Tottenham. Singurul gol al partidei a fost marcat de Sergio Aguero. Acum City are cu 3 puncte peste Arsenal, insa tunarii au doua partide mai putin jucate.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑