Mircea Lucescu și dilema legată de Șahtior: ”Poți pierde ce ai câștigat de-a lungul anilor”



 

**VIDEO** Mircea Lucescu și dilema legată de Șahtior: ”Poți pierde ce ai câștigat de-a lungul anilor”

Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Șahtior, își încheie contractul cu gruparea ucraineană, la finalul acestei luni, dar nu a decis încă ce va face pe viitor.

Antrenorul, în vârstă de 69 de ani, a oferit un amplu interviu pentru Digi Sport. Printre altele, Mircea Lucescu a analizat cele două semifinale din UEFA Champions League, dar a vorbit și depre situația tensionată de la Donețk.

”Decizia o voi lua atunci când va fi nevoie. Înclin să rămân pentru că este greu de părăsit o echipă în astfel de condiții, după ani de succese și satisfacții. Mai sunt și momente în care trebuie să pleci de la ideea de a putea pierde ce ai câștigat de-a lungul anilor, dar cu satisfacția că nu ai abandonat”, a spus ”Il Luce”.

Tehnicianul este dezamăgit și de modul în care este privită Șahtior în Ucraina.

”Când jucăm în Champions League, suntem echipa Ucrainei, când jucăm în campionat, suntem o echipă din sud-estul Ucrainei, zona de conflict. Televiziunile, ziarele au o influență importantă în a determina chiar și suporterii fotbalului să-l gândească într-un anumit fel.

Suntem obligați și de UEFA de a juca pe anumite terenuri, plus că nici Șahtior nu-și poate permite să joace pe terenuri neomologate”, a mai spus Mircea Lucescu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑