Peter Solberg vrea să-şi apere titlul cucerit anul trecut! Recent s-a impus la Hockenheim



 

Peter Solberg vrea să-şi apere titlul mondial la Rallycross cucerit anul trecut! Norvegianul a obţinut prima victorie din acest sezon după ce s-a impus în etapa de la Hockenheim. Solberg a urcat pe primul loc în clasamentul general.

Peter Solberg a obţinut prima sa victorie din acest sezon în Campionatul Mondial de Rallycross. Norvegianul s-a impus în etapa a doua a Mondialului, care s-a desfăşurat pe circuitul Hockenheim din Germania. Solberg a fost urmat de letonul Reinis Nitiss şi suedezul Timmy Hansen.

Solberg a urcat pe primul loc în clasamentul general după această victorie. În prima etapă din 2015, el s-a clasat pe poziţia secundă, iar cursa a fost câştigată de suedezul Johan Kristoffersson.

Peter Solberg este campionul mondial în exerciţiu la Rallycross. El şi-a asigurat titlul anul trecut, cu trei etape înainte de finalul primei ediţii a Mondialului de Rallycross. Norvegianul a evoluat în perioada 1998-2012 în Campionatul Mondial de Raliuri. Solberg a obţinut în această competiţie 13 victorii de etapă, iar în total de 52 de ori s-a clasat pe podium.

Următoarea etapă a campionatului va avea loc în perioada 22-23 mai, în Belgia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑