Veste bună pentru fanii lui Real Madrid! Când se întoarce Cristiano Ronaldo pe teren



Foto: businessinsider.com
Veste bună pentru fanii lui Real Madrid! Cristiano Ronaldo s-a refăcut complet după accidentare şi va putea juca returul cu Manchester City din semifinalele Ligii Campionilor.
În schimb, Zinedine Zidane nu va putea conta pe serviciile a doi jucători importanți - Karim Benzema şi Casemiro -, care încă mai au probleme de sănătate.
"Cristiano Ronaldo este bine, este recuperat sută la sută. S-a antrenat cu noi și va juca în acest meci. Nu există niciun risc. La Benzema şi Casemiro e ceva cu totul diferit. Karim mai avea probleme şi nu vrem să riscăm", a spus antrenorul Real Madrid, Zinedine Zidane.
Veşti bune şi în tabăra grupării engleze. Mijlocaşul ivorian Yaya Toure, care a ratat partida primei manşe, va putea evolua în meciul din această seară.
Real Madrid este favorită şi în meciul retur, cel de pe Santiago Bernabeu. "Los Blancos" nu au suferit nicio înfrângere în acest sezon în Liga Campionilor, iar pe teren propriu nu au încasat nici un gol.
În partida tur cele două formaţii s-au despărţit la egalitate, scor 0-0. Pentru a se califica în finală Realul trebuie să înscrie mai multe goluri decât "citadinii", măcar și în seria penalty-urilor de departajare, în timp ce pe Manchester City ar mulţumi-o şi o remiză cu goluri, în 90 sau 120 de minute.
Confruntarea dintre Real şi City va putea fi urmărită în transmisiune directă de postul de televiziune Prime în această seară, de la ora 21:45.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑