Thomas Tuchel l-a înlocuit pe Jurgen Klopp şi are planuri mari la Borussia Dortmund



 

Noul antrenor al Borussiei Dortmund are obiective mari! Thomas Tuchel a anunţat că echipa sa va lupta pentru titlu în Bundesliga, atât timp cât el va fi antrenor. 

Thomas Tuchel l-a înlocuit în funcţia de antrenor al echipei Borussia Dortmund pe Jurgen Klopp. Noul tehnician al formaţiei germane a mărturisit de ce a ales să antreneze anume această echipă. El spune că în primul rând va lupta cu Borussia pentru a câştiga Campionatul Germaniei.

"Borussia Dortmund este o echipă care concurează mereu pentru locurile de frunte. Echipa mereu luptă pentru a câştiga trofee, în primul rând cele interne, iar cel mai important este Bundesliga", a spus Tuchel.

Thomas Tuchel ştie care este cheia succesului pentru a duce echipa spre un nou titlu de campioană.

"Este foarte important să avem fiecare un angajament special pentru a îndeplini toate obiectivele. Scopul meu ca antrenor este să dezvolt în echipă un devotament şi o atitudine specială a jucătorilor", a precizat antrenorul.

Tehnicianul german a semnat pe trei ani cu finalista Ligii Campionilor din 2013. Tuchel a ajuns la Borussia Dortmund liber de contract. El s-a despărţit la finalul sezonului trecut de Mainz, echipă pe care a calificat-o două sezoane la rând în Liga Europei. Tuchel a mai antrenat în carieră formaţia Augsburg.

Borussia Dortmund a încheiat acest sezon pe locul şapte, însă va evolua în Liga Europei, în calitate de finalistă a Cupei Germaniei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑