Rogerio Ceni a intrat în top 10 marcatori ai lui Sao Paulo. L-a egalat pe Rai



 

**VIDEO** Rogerio Ceni a intrat în top 10 marcatori ai lui Sao Paulo. L-a egalat pe Rai

Rogerio Ceni continuă să facă istorie. Portarul de 42 de ani a înscris golul 128 al carierei şi a intrat în top 10 al celor mai buni marcatori all-time la Sao Paulo, egalându-l pe Rai.

Reuşita cu numărul 128 a legendarului goalkeeper a venit în partida cu Santos, pe care Sao Paulo a câştigat-o cu 3-2. Golul lui Ceni a fost înscris din penalty, în minutul 84, şi a adus victoria echipei sale.

În aceeaşi partidă, Rogerio Ceni a apărat o lovitură de pedepasă a adversarilor, însă a fost apoi învins pe respingere.

"Ceni a ajuns la o performanţă greu de realizat pentru orice atacant", a scris contul oficial de Twitter al celor de la Sao Paulo, echipă pentru care portarul evoluează din 1993.

În cei 22 de ani petrecuţi la club, Ceni a cucerit trei titluri în Brazilia şi două Copa Libertadores. Cel mai prolific an din carieră a fost 2005, când a marcat 21 de goluri în toate competiţiile contribuind din plin la succesele înregistrate de Sao Paulo în Copa Libertadores şi Campionatul Mondial al cluburilor.

De asemenea, Rogerio Ceni a făcut parte din lotul Braziliei la Cupa Mondială din 2002, atunci când Selecao a cucerit al cincilea titlu suprem.

În clasamentul celor mai buni marcatori din istoria lui Sao Paulo, Ceni este devansat de Serginho Chulapa (242 de goluri), Gino Orlando (233), Luis Fabiano (204), Teixeirinha (189), Franca (182), Luizinho (173), Muller (160), Leonidas (144) şi Maurinho (136), în timp ce Rai a înscris, de asemenea, de 128 de ori.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑