EXCLUSIV Simona Halep: “Am pierdut astăzi, dar nu mi s-a terminat dorința de a câștiga un Grand Slam!”



 

**VIDEO EXCLUSIV** Simona Halep: “Am pierdut astăzi, dar nu mi s-a terminat dorința de a câștiga un Grand Slam!”

Simona Halep a pierdut joi în semifinalele turneului de la Wimbledon, 6-7, 2-6, cu Eugenie Bouchard, din Canada (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII), dar rămâne optimistă în ceea ce privește viitorul. EXCLUSIV pentru Digi Sport, Simona a declarat că nu renunță la visul de a cuceri un titlu de Grand Slam.

În acest sezon, românca a jucat finală la Roland Garros, pierdută în fața Mariei Sharapova, și a ajuns în penultimul act la Londra, performanță unică pentru tenisul feminin de la noi.

În ciuda înfrângerii cu Bouchard, Simona a ales să rămână doar cu părțile bune din această performanță: “Nu e ușor să fii tot timpul pozitiv în teren, dar o fac destul de bine, am făcut-o destul de bine în trecut și până acum. Bouchard a avut un joc solid astăzi, e o jucătoare bună și vreau să merg înainte pozitivă și cu curaj. Cred că ne vom mai întâlni de foarte multe ori și mă bucură treaba asta, pentru că tot timpul este o competiție în acest sport și îmi place să joc de mai multe ori cu o jucătoare, să văd cât am progresat, eu sau ea. Cine câștigă, cine nu. Sportul este competiție și cred că de aceea îl pracitc, sunt o fire foarte competitivă.”

Simona n-a acuzat deloc înfrângerea de la Wimbledon, într-un moment în care era cea mai bine cotată favorită rămasă în concurs: “Pentru că am pierdut astăzi nu se termină competiția aici, sau dorința de a câștiga un Grand Slam. Cu siguranță vreau să merg înainte pozitivă și cu multe vise în capul și în sufletul meu, de a triumfa la unul dintre aceste Grand Slam-uri.”

Simona a dezvăluit și că după turneul de la București își va lua o vacanță și va pleca departe de agitația din circuitul profesionist: “În acest moment îmi doresc liniște, vreau să îmi revin. Sunt un pic obosită, un pic agitată, este normal, au fost turnee foarte grele. O să-mi iau un pic de vacanță după turneul de la București și doar o să mă bucur de ce am realizat până acum.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑