Navratilova nu crede că Serena a fost victima unui virus la Wimbledon



Navratilova **nu crede** că Serena a fost victima unui virus la Wimbledon

Imaginile şocante cu Serena Williams ameţită pe teren au stârnit o reacţie virulentă din partea Martinei Navratilova. Multipla campioană de la Wimbledon nu crede ipoteza prezentată de jucatoarea americană, conform căreia ar fi suferit din cauza unui virus stomacal.

Serena Williams încearcă să îşi revină după dezastrul de la Wimbledon, unde a abandonat în turul secund la dublu după doar trei game-uri. Fanii liderului mondial i-au transmis mesaje de încurajare americancei pe o reţea de socializare, după ce au văzut imaginile şocante cu Serena ameţită şi lipsită de forţă.

Semifinalele masculine de la Wimbledon vor fi azi ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Novak Djokovic - Grigor Dimitrov este programat de la ora 15:00, după care va urma cea de-a doua semifinală Roger Federer - Milos Raonic.
Ambele partide vor putea fi urmărite și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS. 

De 20 de ori câştigătoare la Londra, la simplu, dublu si dublu mixt, Martina Navratilova nu crede că americanca a fost afectată de un virus stomacal, aşa cum a explicat după meci.

Fostul lider mondial acuza si lipsa de implicare a antrenorului Serenei, Patrick Mouratoglou.

”Antrenorul a spus că nu a văzut-o de două zile. Cum poţi fi antrenor şi să nu ştii nimic? Cu siguranţă nu a fost vorba de un virus”, a spus Navratilova.

BRD Bucharest Open, primul turneu WTA din România, care va avea loc în perioada 5-13 iulie 2014, la Arenele BNR din Capitală, și la care va participa și SIMONA HALEP, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, precum și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Pe lângă cele două meciuri jucate la dublu, Serena a ajuns doar până în turul trei la simplu şi a stricat un record vechi de 101 ani. Din 1913 nu s-a mai întâmplat ca nicio jucătoare din SUA să nu fie prezenta in optimile turneului de simplu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑